“Opdater venligst nu” er kommet frem i dit display – har du 100% styr på opgradering af WordPress?

Der kommer jævnligt en opdatering af WordPress, og de fleste vil opdage dette ved, at der kommer en linje i toppen af WordPress siden: Din WordPress er klar til at blive opdateret.

De fleste plejer at trykke på “Opdater venligst nu” og så kører det helt af sig selv. Men husker du at tage en backup af din database og dine filer inden du opdaterer WordPress?

Sikkert ikke – og som oftest går det jo meget godt, når du har kørt din WordPress opdatering. Men det sker faktisk at en WordPress database enten går ned, eller at dele af siden ikke længere virker efter opdatering af WordPress.

Vi har stor erfaring i at opdatering af WordPress – og når vi opdaterer din WordPress, garanterer vi også, at din side fungerer 100% perfekt efter opgradering til en nyere WordPress Support.

No Cure, No Pay! Det betyder, at går det galt, så skal du ikke betale, og vi vil geninstallere den tidligere version igen!

Ekstra: lige nu installerer vi opsætter vi GRATIS automatisk backup af din WordPress database, hvis du bestiller opdatering af WordPress hos WebsiteSupport.dk