WordPress BackUp – Filer og Database

Hvis du skulle stå i den uheldige situation, at det webhotel, som du har din side liggende på, en dag går ned, og du dermed ikke har adgang til din server, så har du et stort problem. Derfor er det enormt vigtigt, at du husker at tage backup af dine wordpressfiler. Gør du ikke det, så kan det have en række forskellige konsekvenser at så uden en WordPress BackUp.

50% af de gange kunder kommer til os med backup problemer, viser det sig at Webhosting løsningens backup ikke kan bruges, den er enten for gammel, har ikke virket, eller også tager de et latterligt højt beløb for at køre BackUppen.

Det kan blandt andet koste dig besøgende, men ikke nok med det. Det kan også gøre, at du får en dårligere rangering placering i nogle af søgemaskinen – blandt andet Google, Bing og Yahoo. Dette skal du naturligvis gøre alt, hvad du kan for at undgå sker.

Sådan kan du lave backup af dine filer til WordPress

Er din side blevet Hacket skal du tage din BackUp fra ”skyen”, og den bør føres over på en ny server. Du skal ændre DNS for domænenavnet. Når du har gjort det, så vil der gå et stykke tid, og din hjemmeside vil være oppe at køre i løbet af en til to timers tid.

Med vores WordPress BackUp system kan din side være i luften på under en time.

Du kan vælge selv at lave backup af WordPress manuelt. Der er dog også en anden mulighed, som er væsentligt nemmere. Det kan være en rigtig god idé at få lavet automatisk backup af WordPress. Det er helt gratis og du kan du læse mere om her:

https://wordpress.org/plugins/tags/backup

Lad mig give dig et eksempel

Grunden til at jeg synes at Back-up af WordPress er så vigtigt, er fordi at jeg har prøvet at få slettet flere hjemmesider – på en gang. På nogle af mine første blogs hvor jeg havde skrevet en masse nyttige informationer om online marketing m.m.. Jeg havde brugt mange timer på dem – mange uger – mange måneder. Jeg stolede på webhostingens salgstale om BackUp system, men det var et luftkastel.

Hvis vi siger en timeløn på 150 kroner, så har jeg brugt mange 10.000 kroner på siderne – og på 2 sekunder var det hele væk. Det var en tom følelse – en meget tom følelse. Tænk hvis du mistede din hjemmeside – for det kan lige så godt være din.

Opdatér dine plugins – så er du ekstra sikker!

Hvis du bruger WordPress er det vigtigt at du opdaterer dine plugins, da hackerne kan ’hacke’ igennem plugins der ikke er opdaterede. Derudover findes der også mange plugins som har hacking-koder implementeret i sig, så derfor skal du også slette de plugins som du ikke bruger.

Få opsat en backup

Som kunde i WebsiteSupport.dk tilbyder vi alle vore kunder, at opsætte en gratis backup, når vi udfører andre opgaver. Backup’en bliver mailet til dig én gang om ugen – eller du kan vælge at have backup’en liggende hos os.

Hvis du er så uheldig at din hjemmeside er gået ned, så står vi klar til at hjælpe dig med at genskabe den. Hvis din WordPress hjemmeside er blevet hacket, så læs meget mere her.

Rigtige mænd tager backup!

Har du først prøvet at reetablere din hjemmeside én gang uden backup, så ved du hvor meget en backup betyder!

Derfor tilbyder vi, som en del af vores WordPress support, at opsætte backup af din hjemmeside. Vælger du at få løst et problem på din WordPress hjemmeside af os, så installerer vi GRATIS automatisk backup på din hjemmeside.

Gratis backup af din WordPress hjemmeside

Vi installerer WordPress Database Backup, som er et plugin, der kan sættes op til at tage en backup af din SQL database indenfor et bestemt interval.
Hver time, hver dag eller hver uge.

Når backup’en er kørt sendes den på en email til dig. Derfor foreslår vi, at du opretter en speciel emailadresse til din WordPress backup (f.eks. backup@……)

Har vi ikke ydet anden support til dig, så tilbyder vi forsat at installere din backup mod en latterlig lav pris.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!