Hastighedsoptimering – Er din WordPress er langsom?

Få hastighedsoptimeret din langsomme WordPress hjemmeside

En hurtig hjemmeside er god for dine placeringer på google, samt mindsker at folk forsvinder hurtigt fra din side fordi de ikke gider vente på den loader. Derfor er hastighedsoptimering et godt sted at allokere lidt fokus.

Billeder, grafik og videoer er noget af det åbenlyse, som kan gøre din WordPress langsom. Men rent faktisk spiller din udbyder også en rigtig stor rolle når hjemmesiden er lang tid om at loade.

Cache, performance og alle de andre

Man kan gøre rigtig mange ting, hvis din WordPress hjemmeside er langsom. Én af de ting man kan gøre er at “cache” siderne. Det betyder, at dine sider gemmes et sted på din server, så de hurtigt kan vises for dine besøgende.

Det er rent faktisk dét din egen PC (muligvis) benytter sig af. Den cacher også dine WordPress sider, når du sidder og arbejder. Derfor oplever du nogle gange at du lige har rettet noget i administrationspanelet, men når du ser på hjemmesiden, er det ikke rettet. Her hjælper det at trykke Ctrl+F5.

Men dét kan du desværre ikke bruge til noget, hvis WordPress er langsom. Der findes dog nogle plugins, som kan gøre WordPress hurtigere – de hjælper i begrænset omfang.

Forvent ikke for meget af cache plugins!

Ofte er kilden den server, som WordPress kører på – der er en række ting, som din udbyder måske kan ændre.
WebsiteSupport.dk har ikke direkte mulighed for at gå ned og rette dette på serveren, men vi kan give dig de informationer du skal bruge, for at kunne gå til din udbyder og få gjort WordPress hurtigere.

Er din WordPress langsom?

Vi starter med at kigge på de mest åbenlyse ting i WordPress – billeder, grafik, videoer etc.
Derefter ser vi, om vi kan gøre noget i koden for at gøre WordPress hurtigere.

Hvis vi ikke kan det, laver vi en beskrivelse til dig over de ting, som din udbyder skal gøre – vi tilbyder også, at tage kontakten til din udbyder, hvis du ønsker dette.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!