Liste over bloggere i danmark

I min serie om blogging, syntes jeg det er passende at give plads til nogle af de populæreste bloggere i danmark. Det er nok ingen overraskelse at en stor del af de populære danske blogs er skrevet af reality stjerner, da de har et stort følge af især unge piger og kvinder. Om disse “bloggere” så egentlig skriver deres egne blogindlæg er en helt anden snak.

Hvilken dansk blogger der er den populæreste for tiden ved jeg ikke, det er sikkert en kvindelig madblogger, ellers jeg vil formode at Fie Laursen er i toppen, og det er på trods af at hun selv har indrømmet at hun har opdigtet mange af sine historier, men at det er fortid. Mon ikke min lille blog om WordPress og diverse, overhaler hendes blogs popularitet  inden længe, hvis ikke, så melder jeg mig til et reality show i 2020, eller går med røven bar i frostvejr på Kongens Nytorv.

Herunder er min liste over bloggere i danmark, det er bare navne som jeg er stødt på i medierne (sladderpressen), jeg aner ikke andet om dem end hvad der står i sladderpressen, da jeg hverken laver mad eller ser realityshows..
De er listet i mere eller mindre tilfældig orden. 

Fie Laursen
Julie Bruun
Mascha Vang
Sarah Louise
Amalie
Tina Maria
Linse
Geggo
Janni-Ree

Fie Cecilia Laursen
Kendt som
Fie Laursen

Fie Laursen er kendt som blogger og forfatter af bogen “Min ærlighed”, hvor hun blandt andet beskriver hvordan hun har pyntet på virkeligheden og opdigtet historier, for at blive mere populær og tjene penge. Fie Laursen er indbegrebet af den overfladiskhed og higen efter popularitet som unge mennesker har nu om dage.

Selvfølgelig har hun også deltaget i paradise hotel, divaer i junglen, og seneste skud på stammen af hjernedøde programmer, Ex on the beach. For hvis man vil være berømt uden at have nogen rigtige talenter, så kan man heldigvis bare melde sig til et realityshow.

Fun fact: På google søges der ca. 3800 gange om måneden på “fie laursen nøgen”. Og så er det jo heldigt at vi har et sådan billede lige her.

Gå til
Fie Laursen blog

Julie Bruun

Har en super populær madblog, har skrevet bogen hverdagsfavoritter. Hun har ikke noget sladder omkring sig, da Julie er for køn og smart til at være med i reality shows som Paradise hotel og lignende. Julie Bruun laver simpelthen bare god mad og har integritet. Fun fact: Modsat de fleste andre her på listen, så søges der ikke efter nøgenbilleder af Julie online.

Gå til
Julie Bruun blog

Marianne Vang Christensen
Kendt som
Mascha Vang

Mascha Vang startede sin karriere i reality programmet Villa Medusa, og senere deltog hun i Paradise hotel hvor hun blev beskrevet som den barmfagre blondine af BT. Siden hen startede hun sit eget blognetværk, blogly.dk, der blev opkøbt af Bloggersdelight i 2017. Hun har deltaget i et utal af tv og radioshow, samt andre medier, og hun er en af de få reality stjerner, der rent faktisk virker til at have noget mellem øreringene, udover botox og sminke.

Gå til
Mascha Vang blog

Sarah Louise Christiansen
Kendt som
Sarah Louise

Sarah Louise har faktisk en uddannelse, har drevet en tøjforretning, skabt et modelbureau, så hun ligger ikke på den lade side. Hun er mest kendt som reality stjerne i shows som forsidefruerne, Zulu kvægræs og djævleræs med mere. Du kan kende hende på hendes unaturlige og opsvulmede botox læber, der forhindrer hende ethvert reelt smil. Fun fact: 250 gange om måneden søger folk på google efter “sarah louise christiansen nøgen”, og 200 gange efter “sarah louise nøgen”.

Gå til
Sarah Louise blog

Tina Maria Hansen
Kendt som
Tinamarias, Tina Maria,
Tina Maria Paradise.

Tina Maria er kendt fra Paradise hotel sæson 8, som hun vandt i 2012. Når denne liste er færdig bliver det sjovt at se hvor mange der er gået karrierevejen, med en uddannelse på det hotel. Siden da har Tina været med i bloggerliv 2014, og influencers 2019, som omhandler det at være blogger og influencer. Hun er en køn pige, der i de klip jeg har set hende i, ikke virker som en total åndsbolle.

Gå til
Tina Maria blog

Amalie Josephine Lytton Kejser Szigethy
kendt som
Amalie, Amalie Szigethy.

Amalie blev kendt i 2010 hvor hun deltog i Paradise hotel, året efter fik hun sit eget program Amalies verden. Jeg har ikke set disse men jeg har set nogle interviews med hende, og jeg håber virkeligt at hun spiller dum, og det er en del af hendes offentlige persona. På youtube søger folk efter amalie szigethy dumme citater. Amalie har ligesom flere af de andre bloggere på listen deltaget i Divaer i junglen og Forside fruer.
Fun fact: Amalies iQ er ca. 75. Der søges efter Amalie Szigethy nøgen ca. 500 gange om måneden.

Jeg linker p.t. ikke til Amalie Szigethy blog, da den ikke er live.

Lenina Christiansen
kendt som
Linse, Linse Kessler.

Linse Kessler blev kendt for hendes unaturlige og store forparti der er blevet kaldt danmarks største bryster. Hun medvirkede i filmene Pusher II og III, Samt Nedenunder. Hun er nok mest kendt for reality serien Familien på bryggen på TV3.

Linse var også en del af Gustav og Linse på udebane, og har haft et par gæste optrædender i Paradise hotel. Linse Kessler har ben i næsen og gå på mod, og lytter man til hvad hun siger, virker det faktisk som om hun har mere mellem ørerne end de fleste på listen. Fun fact: På google søges der ca. 1600 gange om måneden efter “linse kessler nøgen” .

Gå til
Linse Kessler blog

Stephanie Karma Salvarli
kendt som
Geggo.

Da Geggo er datter af Linse Kessler, så blev hun naturligvis kendt via tv serien “Familien på bryggen”, der fulgte deres familie. Hun har derudover deltaget i Paradise hotel, vundet Divaer i Junglen, samt deltaget i et ton cash.

Fun fact: Lige som hendes mor, søges der også efter billeder af hende nøgen på google, eksempelvis “Geggo nøgen”, men “kun” ca. 600 pr. måned.

Gå til
Geggo blog

Født Janni Christensen, Janni Ree
kendt som
oddset Janni.

Indtil videre er Janni Ree den person her på listen der er dømt for det mest foragtelige, hun har nemlig siddet 3½ måned i fængsel for at medvirke til at bedrage en dødsyg pensionist for en million kroner. (Fantastisk retssystem i danmark).

Egentlig er det slet ikke det hun er kendt for, fordi Janni Christensen, som hun hed, blev først og fremmest kendt som oddset Janni, da hun i lang tid medvirkede i spil.dk´s oddset kampagner “der er så meget kvinder ikke forstår”. Hun har “skrevet” bogen Golddigger: I think not, som er hendes forsvar mod at blive kaldt guldgraver, efter hun blev gift med millionæren Carsten Ree, det er sgu morsomt.

Hun har også medvirket i Forsidefruer. Hun hænger ud med Amalie som er mere end 20 år yngre end hende selv, og det er nok fordi at ligebørn leger bedst, kva Amalies iQ.

Fun fact: Der søges et par hundrede gange om måneden efter “Janni Ree nøgen” på google.

Gå til
Janni Ree blog

Udover at disse reality stjerner elsker opmærksomhed, som insekter tiltrækkes af lys i natten, så er grunden til at de blogger naturligvis fordi at de tjener penge på det. De er blevet det man kalder influencers. Influencers marketing er den mest effektive form for marketing der benyttes for tiden, og du kan også benytte dig af det. Behøver man at hyre en dyr hjernedød skøge fra Paradise hotel som sin influencer? Absolut ikke, der er masser af influencers med integritet, der baserer deres profil på reelt indhold som hobbies, seriøsitet og en positiv livsstil. Find bloggere til influencer marketing.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Se kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.