Sådan kommer du i gang med at lave linkbuilding

Har du mod på selv at prøve kræfter med at lave linkbuilding til din webshop eller hjemmeside, men ved ikke hvordan du skal komme i gang?

Linkbuilding er kort fortalt, links/knapper/menuer/billeder på andre hjemmesider, som når man trykker på dem, fører personen hen til din hjemmeside. Udover trafik fra disse links, så tillægger google disse links værdi til din side, se dem som skulderklap. Jo flere skulderklap du får, desto mere populær/værdi har din side. Og bliver din værdi højere end dine konkurrenters, vil du komme foran dem i googles søgeresultater.

Det store spørgsmål alle stiller, når de hører denne forklaring er ”Hvordan får jeg disse links til min hjemmeside?”

Naturligvis kan du hyre seo eksperter til det, men det er dyrt, den anden mulighed er at lave dem selv, men hvordan?

Ved at tilmelde dig linkklubben.dk får du givet månedlige linkmuligheder, med dertil hørende udførlige guides til hvordan du opretter disse links. Dette er en god og billig måde at komme i gang med at lave linkbuilding til din hjemmeside eller shop. Og alt du skal betale er den sparsomme pris af 249,- kr. om måneden, samt en lille personlig arbejdsindsats.

Som medlem af linkklubben får du 4 linkbuilding muligheder hver måned, som du selv kan gå i gang med at oprette, normalt vil det tage mellem 15-30 min. At oprette et af disse links. Er du effektiv kan det også gøres hurtigere.

Udover at din hjemmeside eller webshop vil få mere værdi med disse links, er en af bi effekterne at du bliver god til at spotte linkmuligheder når du til dagligt navigerer rundt på nettet. Dvs. flere links og mere værdi.

For 29 kr. kan du også tilmelde dig artikelbasen hos linkklubben, der indeholder al den viden du har brug for, for at både lave linkbuilding, men også optimere selve din hjemmeside eller shop.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!