Avanceret søgemaskineoptimering

Vi har gennem årene haft fornøjelsen af at samarbejde med et af danmarks bedste online marketing bureauer. River Online tilbyder fuld service indenfor SEO, PPC og Social media marketing. Jeg kan anbefale deres avancerede og analytiske tilgang til komplet søgemaskineoptimering.

Første skridt: Crawl din side
Det første River Online gør er, at sætte deres web crawler til at gennemgå din side. En crawler er en digital robot, der kan gennemgå hjemmesider, og hente informationer ude på internettet. I det her tilfælde har River Online´s crawler til opgave at læse alt indholdet på din side. Herefter kan den finde og sammenligne indholdet på din side, med alle ord og fraser som folk søger efter på google indenfor din branche. Dette gælder både de søgeord som du ranker på, men også dine konkurrenters søgeord, samt de søgeord som ingen af jer har fundet endnu.

Næste skridt: Analyser søgeordene
Herefter går River Online´s eksperter i gang med at analysere alle data som crawleren har fundet. Ved denne process vil seokonsulenten finde ud af hvilke søgeord som er værd at fokusere på. Nogle søgeord kan ligge lige til højrebenet, og let sparkes op i søgeresultaterne med en lille smule arbejde, andre søgeord kan være sværere at få til at ranke godt, og her er der brug for en mere avanceret og langvarig strategi.

Næste skridt: Eksekvering
Nu skal selve søgeoptimeringen i gang, dette er en todelt process.

Først og fremmest skal selve din hjemmeside optimeres, det er det som kaldes on-page optimering eller content marketing. Dvs. at dit indhold skal have de rigtige søgeord de rigtige steder, og samtidigt skal teksten være engagerende, fordi vigtigst af alt skal teksten få læseren til at købe dit produkt eller den service du tilbyder. Hvis du selv vil stå for on-page optimeringen får du udførlig vejledning af River Online. Vil du være sikker på at få den mest optimale content marketing, så skal du lade River Online´s content marketing eksperter om opgaven.

Anden del er link building, dvs. at få andre sider på internettet til at pege/linke til din side. Her er der forskellige muligheder som River Online kombinerer efter dit behov og budget.

– Klassisk link building som alle kan lave, er at man laver link på sider der enten tilbyder at man får links gratis eller mod betaling, der er mange typer sider der tilbyder dette. Et eksempel er “directories”, en slags arkivsider, der var meget brugbare dengang man startede med at lave søgemaskineoptimering.

– En anden type link building er outreach, hvor man blandt andet kan spørge bloggere om de vil anmelde ens produkter eller service. Der findes også andre muligheder inden for outreach, men de kan være resursekrævende og kommer an på om man kan finde et godt koncept der passer til din virksomhed. Outreach er absolut i toppen af link building metoder.

– Pressemeddelelser kan man også benytte, men her skal man virkelig have noget interessant på hjertet hvis det er noget som virkelig skal slå igennem, heldigvis har River Online både gode ideer og forbindelser til at lave virksomme pressemeddelelser.
– Blog netværk er også en mulighed, de fleste seobureauer har selv, eller har adgang til blognetværk hvor man hurtigt kan få rimeligt gode links.

Det bedste indenfor link building er at man laver en kombination af de forskellige linktyper.

Sidste skridt: Løbende justering af arbejdet
Både du som kunde og River Online får løbende rapport om hvilken indvirken søgemaskineoptimeringen har på dine placeringer. Det er vigtigt at man løbende holder øje med udviklingen og justerer så man får det mest effektive resultat ud af indsatsen.

Jeg håber du har fået et indblik i hvordan River Online´s SEO arbejdet foregår, og har du brug for bedre placeringer i søgesmaskinerne, så kan du få innovativ seo her

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!