En shop med WordPress

Her vil jeg beskrive de shop systemer jeg vil anbefale til WordPress

Nummer et på listen, som jeg vil anbefale hvis dit fokus er det danske marked, er Woocommerce.

1. Woocommerce – Woocommerce er det mest brugte shopsystem til WordPress. Det er forholdsvis let at sætte op og benytte hvis du ikke er bleg for at læse guides, men der hvor du sandsynligvis får dine udfordringer er udseendet. Selv med templates der på demoen ser godt, Ja, så når du går i gang vil du tænke “Hvorfor ligner det ikke demoen?”

 

Pros / Fordele.
– Gratis
– Let at installerer
– Betalingsmoduler: Der findes flere mulige plugins til danske betalingsgateways. Quickpay, Epay, og den jeg vil anbefale fremover “YOURPAY
– Guides, der findes masser af guides på woocommerce egen hjemmeside, samt du kan finde masser af youtube videos og guides på nettet.
– Multisite, muligt

Cons / Ulemper
– Plugins, der findes masser af plugins på woocommerce egen shop, men de er dyre. Der findes gratis plugins på wordpress.org, og rundt om på nettet, men de er oftest uopdaterede, eller kræver du skal købe en “pro udgave”, eller et “add on”, for at få det til at kunne det du rent faktisk skal bruge det til.
– Sproglag, skal du køre med flere sprog, så kræver det at du er parat til udfordringer, da det kræver ekspertise. Første skridt til dette er at du finder et TEMA der er WordPress multilanguage parat, og selvfølgelig samtidigt understøtter woocommerce.
– Multisite, er muligt og til at gå til hvis du har erfaring med multisite.
– At sætte det op eks. Dansk sprog er et helvede, prøv vores guides woocommerce på dansk guide.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!