Fandt du også denne side på Google?

96% af de besøgende finder denne hjemmeside via Googles organiske søgeresultater.

Jeg har mere end 10 års erfaring med SEO. En ting, jeg syntes, du skal lægge til, er hastigheden her på siden. Prøv at klikke lidt rundt, den skifter lynhurtigt, ikke sandt?

Google elsker en hurtig hjemmeside, det er vi bedre til end de fleste!

Tag kontakt, og få mere viden om, hvordan du kan få en hjemmeside, som Google elsker!

KONTAKT MIG HER

Problemer med marginer i WordPress

Står din tekst for tæt på dine billeder?

Det ser aldrig pænt ud, når tekst og billeder står for tæt på hinanden. Det skyldes som oftest, at dine marginer i WordPress ikke er indstillet korret.

Eller det kan være knapper, felter og lignende som ikke står pænt (ses typisk når du bruger et plugin til at lave forms/formularer). Igen er det marginerne i WordPress, som skal rettes.

Meget af dette foregår i dit WordPress temas CSS Stylesheet (Jeg vil forhåbentlig få tid til at beskrive dette i et andet indlæg snarest)

Står dine marginer i WordPress ikke rigtigt, så vil din side ofte fremstå sjusket og rodet. Det er ikke pænt – hverken for private eller virksomheder. At rette dine marginer i WordPress er ikke en stor opgave og det vil derfor ikke være særlig bekosteligt for dig at få WebsiteSupport til at rette dem.

Det er ofte sådanne opgaver, som det ikke er værd selv at bruge tid på. Du skal måske bruge 1-2 timer på at google, søge og analyse for at finde frem til det sted, hvor problemet er – og måske med risiko for at du ender med en fejl i dit tema, som gør at siden går ned.

Vi kan som regel tilføje margin eller padding til dine billeder på langt under en time. Det kommer blot an på hvor mange faktorer der styrer dine billeder, det er som regel kun 1 til 3 ting. Eks. Generel billed styling i dit wordpress tema, samt gallery, portfolie eller anden billedvisnings plug in eller script.,

Lad være med at bruge alt for meget tid på at rette dine problemer marginer i WordPress – lad os kigge på det i stedet, så du kan passe forretningen.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!