Problemer med WordPress og Internet Explorer og andre browsere

Er der virkelig fejl i én af de mest benyttede browser?

Ja, det er der rent faktisk – og i takt med at flere og flere skifter til Google Chrome, Mozilla Firefox eller Apple’s Safari er det ikke sikkert at du selv har opdaget, at du har problemer med WordPress og Explorer.

Det er idag kun ca. 16% af dine besøgende der ser din side i Explorer – og du har garanteret allerede selv skiftet til en anden Browser – men hvordan ved du så, at din side vises optimalt i Explorer?

Gode gamle Internet Explorer er ingen garanti

Ofte er WordPress temaer også kompatible med Internet Explorer, men det hænder at der opstår problemer med WordPress og Explorer. Det kan f.eks. ske når man opdaterer sin browser til den nyeste version.
Og det er ikke engang sikkert at du selv opdager det – for det kan være at dine kunder opdaterer deres browser før dig – og det er godt nok synd at gå glip af salg blot fordi du ikke har opdaget problemet med WordPress og Explorer.

Udover at yde support på problemer med WordPress og Internet Explorer, kan vi også hjælpe dig med at tjekke om din hjemmeside ser godt ud i alle browsere.

Ser WordPress forkert ud i Firefox?

Dengang der kun var én browser, var verden meget lettere… idag findes der et hav af forskellige browsere, og nogle af dem giver udfordringer i WordPress.

Firefox er én af verdens mest benyttede browsere, så du kan være sikker på at en tredjedel af alle dine kunder ser din WordPress side i Firefox.

Vi ser af og til problemer med WordPress og Firefox – siden ser simpelthen anderledes ud i Firefox i forhold til Explorer, Chrome og Safari. I de fleste tilfælde kan siden godt vises, men tekst, billeder og ikoner står måske ikke helt rigtigt.

I disse tilfælde hjælper vi med at få WordPress og Firefox til at spille sammen. Dette skal ofte gøres i koden, så her er det vigtigt at vi får adgang til både din WordPress side og din FTP server.

Få hjælp her og nu til problemet med WordPress og Firefox:

Vil WordPress ikke virker ordentlig i Safari?

Vi ser af og til, at Mac-brugere har problemer med WordPress i safari browsere.

Det kan være alt fra at siden ikke kan vises til at man har problemer med linjeskift, der er store “huller” i designet eller at knapperne ikke virker – ting som ellers virker fint i både Explorer, Firefox og Google Chrome.
Eller også giver det lidt udfordringer at skrive indlæg i WordPress, fordi Safari ikke rigtig kan understøtte “visuel designeren” når du skriver.

Uanset hvilket problem du har med WordPress og Safari, så står vi klar til at hjælpe dig med support.

Udover at yde support på problemer med WordPress og Safari, kan vi også hjælpe dig med at tjekke om din hjemmeside er kompatibel i alle browsere og versioner.

Problemer med WordPress og Chrome

Vi oplever af og til, at der er lidt problemer med Google Chrome – problemer som ellers ikke optræder i Explore,Safari eller Firefox

Det kan være knapper der ikke virker, menuer der ikke folder sig ud eller noget tredje. Fælles for alle problemer med WordPress og Chrome er dog, at de som oftest kan rettes.

Bruger du ikke Chrome?

Det kan godt være, at du ikke selv bruger Google Chrome, men det gør næsten halvdelen af dine besøgende rent faktisk.
Derfor er det en rigtig god idé at teste din hjemmeside i Google Chrome.

Få hjælp til problemer med Google Chrome og WordPress!

Udover at yde support på problemer med WordPress og Chrome, kan vi også hjælpe dig med at tjekke om din hjemmeside er kompatibel i alle browsere og versioner.

Ikke en computer, ikke en telefon…IPAD

Da Apple for en del år siden lancerede deres iPad var det en sensation – men det gav også lidt udfordringer for folk med hjemmesider.

Selv om det nu er en del år siden, oplever folk stadig udfordringer med WordPress og iPad, derfor får vi også mange supportopgaver omkring netop dette emne.

Nogle af de problemer med WordPress og iPad vi typisk løser er:

  • Billeder og grafik passer ikke til iPad
  • Baggrunde der ikke passer til iPad
  • Problemer med visuel editor på iPad
  • Store mellemrum mellem elementer

Men det kan sagtens være, at du står med et helt fjerde problem med WordPress og iPad – dét er vi klar til at løse for dig.

Husk: No cure, no pay! Løser vi ikke dit problem, har det ikke kostet dig en krone!

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!