Wooocommerce på dansk guide

Hvis bare Woocommerce dansk oversættelsen skete automatisk når man havde en dansk woordpress, men desværre kan det volde lidt problemer med at få wocommerce dansk sprog til at virke.

Har du en ældre  version af woocommerce har du muligvis en indstilling–> Settings – > System Status –> Tools der hedder “Force translation” tryk på den. De ændrer hele tiden så det er muligt du ikke kan finde den funktion. Hvis ikke så skal du manuelt give woocomerce oversættelses filen.

1. Gå til https://translate.wordpress.org/projects/wp-plugins/woocommerce/dev/da/default
2. download .mo og .po filerne i bunden af siden (Har du brug for selv at lave ændringer i oversættelserne skal du bruge .po filen, men det er en anden historie)
Github
3. Omdøb filerne til woocommerce-da_DK.mo og woocommerce-da_DK.po

Nu kommer der flere muligheder prøv 4a først
4a. indsæt filerne på din server i folderen /wp-content/languages/plugins  <– Dette bør være den mest korrekte måde, men jeg har oplevet på enkelte installeringer at 4b og 4c. skulle benyttes.
4b. virker 4a ikke, så indsæt filerne på din server i folderen /wp-content/languages/woocommerce (Folderen “woocommerce” skal sandsynligvis oprettes)
4c.  virker hverken 4a eller 4b , så er nødløsningen at indsætte po. .mo filerne direkte i woocommerce language folderen /wp-content/plugins/woocommerce/languages , dette skal så gøres igen hvis en nyere version af woocommerce ikkke kommer med dansk sprog.
4e. Virker ingen af ovenstående så hiv fat i os