Tips til online marketing af din hjemmeside

Sponsoreret.

Online marketing kan virke som et stort virvar – særligt hvis man er helt ny indenfor området. Hvis du ejer din egen hjemmeside, men er en forvirret omkring, hvordan du kommer godt fra start med en online marketing strategi, så er du kommet til det rigtige sted. Vi vil forsøge at give dig et indblik i, hvordan du kan gribe online marketing strategi an, da dette efterhånden er uundværligt for enhver hjemmeside.

Selvom du arbejder meget på din hjemmeside, vil vi dog understrege, at det ikke betyder, at du udelukkende skal være indendørs, når du arbejder – særligt når sommeren begynder at melde sin ankomst. Med det rigtige havebord, kan du nyde det gode vejr og arbejde på din hjemmesiden. Find teak haveborde her, eller søg ”havebord teak” på Google.

 

Sigt efter en høj placering på Google

 

Konkurrenterne er der mange af, og disse håber naturligvis alle at være blandt topplaceringerne på Google, men dette kræver den rette strategi, og her er SEO et nøgleord. Noget, som du blandt andet bør kigge på som det første, er indholdet på din hjemmeside og linkbuilding, da relevant indhold og den rette linkbuilding kan være med til at gøre din hjemmeside mere troværdig. SEO dækker over meget, hvorfor du kan kigge her, hvis du vil vide mere om SEO.

 

Få hjælp af andre til at give din hjemmeside omtale

 

Omtale kan være en god måde at få vakt andres opmærksomhed omkring din hjemmeside. Dette kan du gøre både gennem dit personlige netværk, men også gennem influencers og bloggere, der i dag præger online marketingverdenen. Der findes mange bloggere i Danmark, og du finder et udvalg af de største blogs her. Det er dog vigtigt, at du gøre dig nogle tanker omkring, hvad eller hvem der konkret vil passe til din virksomheds hjemmeside.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.