Tag et SEO kursus og gå i gang

At få lavet søgemaskineoptimering hos et godt marketings bureau er en bekostelig affære. og har du ikke lommen fuld af mønter er der ikke meget at hente her. Det er det heldigvis muligt at lære at lave sin søgemaskineoptimering. Hvis du søger lidt på google kan du finde masser af læsestof på både dansk og engelsk. Det kan få dig godt i gang med det basale.Du kan helt sikkert også finde et online seo kursus på engelsk, men de indeholder som regel de samme informationer, som alt det gratis materiale du kan skrabe sammen. Der findes også diverse dyre seo kurser i København og Århus, følger du et decideret seo kursus, vil du lære langt flere tricks, strategier og få et generelt bedre kendskab til det at lave søgemaskineoptimering.

Er seo helt nyt for dig, eller har du lært hvad du kunne ved at studere danske og udenlandske guides, og ønsker mere information? Du eksempelvis tage til et af Henrik Bondtofte´s foredrag om seo. Henrik er blandt de mest kendte seo eksperter i danmark, og han holder både oplæg til begyndere og professionelle, samt oplæg hvor han dykker ned i specifikke seo emner. Der er helt sikkert et arrangement, som passer til dit niveau. Du kan læse hvor i nærheden af dig, at Henrik holder et af sine spændende seo kurser her.

 

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!